Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...

Το Χ.Κ. Καιμάκτσαλαν με την αναμενόμενη ολοκλήρωση και των τελευταίων εργασιών συντήρησης εντός του πρώτου 10ημέρου του Νοεμβρίου, θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει με την πρώτη χιονόπτωση ή και να "στήσει" πίστα με το σύστημα τεχνητής χιόνωσης εφόσον οι θερμοκρασίες το επιτρέψουν. Ευχόμαστε και φέτος να είναι μια καλή χρονιά για τους φίλους του σπορ με χιόνια από το Νοέμβριο.
Με αρκετές βελτιώσεις ολοκληρώνονται την περίοδο αυτή οι εργασίες στις πίστες του Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια. Με τις παρεμβάσεις αυτές θα διευκολύνονται ακόμη περισσότερο οι αρχάριοι και οι μέσου επιπέδου χιονοδρόμοι και θα αξιοποιούνται περισσότερα τμήματα των πιστών.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σαμαρίνας, κύριος Κωνσταντίνος Τζήμας, με επιστολή του μας ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του δρόμου Σαμαρίνας - Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας, συνολικής απόστασης 12 χλμ και Σαμαρίνας Ιωαννίνων, μέσω Φούρκας - Κερασόβου.
Η Δημοτική Επιχείρηση «Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων» προσκαλεί τους ενδιαφερομένους, για την οργάνωση, εκμετάλλευση και λειτουργία σχολών χιονοδρομίας στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου στο Χελμό, να καταθέσουν τις προτάσεις τους έως την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008 στα γραφεία της επιχείρησης στα Καλάβρυτα ή στο Χελμό. Περισσότερα από το Χ.Κ. Καλαβρύτων
Σήμερα σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από τη Νομαρχία Φλώρινας, τη διαχείριση και λειτουργία του Χ.Κ. Πισοδερίου αναλαμβάνει η εταιρεία Τόττης Δ. και ΣΙΑ Ο.Ε.για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο διαγωνισμός διεξήχθει σήμερα και την επόμενη εβδομάδα θα περάσει από Νομαρχιακό Συμβούλιο για την τελική έγκριση και ανακοίνωση της ανάθεσης στην εταιρεία.
Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες και απο τα υπόλοιπα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας μας.(www.skifun.gr)