Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΚ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ




Κυριακή 1 Μαρτίου

Καλό μήνα και καλή Σαρακοστή!

Πολύ καλή και η σημερινή ημέρα. Ηλιοφάνεια, άπνοια και χιόνι πολύ καλής ποιότητας! Η προσέλευση κόσμου, όπως αναμενόταν, ήταν πολύ μεγάλη. Το ΧΚΠ αν και σήμερα «λειτούργησε στην οροφή του» προσπάθησε για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία προς χάρην των φίλων του. Οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέτωπα (δρόμοι, χώροι στάθμευσης, ταμεία , πληροφορίες, πίστες ,αναβατήρες) προσπάθησαν για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φίλων του ΧΚΠ.

Σήμερα λειτούργησαν όλοι οι αναβατήρες και όλες οι πίστες, μάλιστα δόθηκε παράταση λειτουργίας όλων των αναβατήρων και πιστών μέχρι τις 17:00.

Δυστυχώς ο αναβατήρας Οδυσσέας υπέστει σοβαρή βλάβη και άργησε να μπει σε λειτουργία (δόθηκε στις 12:00 το μεσημέρι). Γι’ αυτό το λόγο οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους φίλους χιονοδρόμους. Παρόλα αυτά η αναμονή στον Ηρακλή, για παράδειγμα, δεν ξεπερνούσε τα 7 λεπτά. Πιο έντονο ήταν το πρόβλημα στη Φτερόλακκα και ειδικότερα στον αναβατήρα Ηνίοχο όπου οι αναμονές, κατά διαστήματα, έφταναν τα 9 λεπτά.

Βέβαια για άλλη μια φορά παρατηρήθηκε το γεγονός να ανεβαίνουν καρέκλες με λιγότερα άτομα από όσα χωράνε ή με άτομα μη κατάλληλα εκπαιδευμένα – προετοιμασμένα για επι-αποβίβαση εναέριων αναβατήρων με αποτέλεσμα την μη βέλτιστη αξιοποίηση του αναβατήρα και την «χαζή» αύξηση του χρόνου αναμονής των υπολοίπων χιονοδρόμων, παρά τις προσπάθειες των χειριστών αναβατήρων.

Παράκληση- απαίτηση προς τους φίλους χιονοδρόμους, ειδικότερα σε μέρες αιχμής, να γεμίζετε τις καρέκλες! Βοηθήστε κι εσείς στην πιο ασφαλή και ομαλή λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου, που είναι και κοινός στόχος!

Για αύριο, Καθαρά Δευτέρα, περιμένουμε επίσης πολύ καλό καιρό. Είναι ακόμη μια ευκαιρία για τους φίλους του βουνού να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ σε πραγματικά ιδανικές συνθήκες!

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ !